ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 23.08.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење .
Вкупната произведена количина на вода е 298л/с, од кои 274л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 24л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Павел Шатев

– ул. Антон Панов

– ул. Киро Базеркоски

– ул. Вера Циривири

– Бул. Гоце Делчев

– ул. Битолска

– ул. Б. Иваноска

– ул. Славеј Планина

– н.м. Големо Коњари

– н.м. Мало Коњари

Share on facebook
Сподели на Facebook