ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 22.08.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење .
Вкупната произведена количина на вода е 302л/с, од кои 277л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 25л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Братство и единство

– ул. Антон Панов

– ул. Киро Базеркоски

– Реон – фонтани – Чистење на фонтаните

– н.м. Канатларци

– н.м. Клепач

Share on facebook
Сподели на Facebook