ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 21.08.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење .
Вкупната произведена количина на вода е 295л/с, од кои 270л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 25л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. 2ри Август

– ул. Цане Коњарец

– ул. Киро Базеркоски

– н.м. Канатларци

– н.м. Загорани

Share on facebook
Сподели на Facebook