ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 18.08.2023 (петок) ќе биде нарушено поради хаварија на главен довод.
Вкупната произведена количина на вода е 252л/с, од кои 252л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 0л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Собирна – Извори

– ул. Октомвриска (кружен тек кај Стерна)

– ул. Леце Котески

– ул. Спиро Црне

– ул. Братство и единство

– ул. Ѓорѓи Димитров

– ул. Трајко Тарцан

Share on facebook
Сподели на Facebook