ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 17.08.2023 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 272л/с, од кои 245л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 27л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Леце Котески

– ул. Васко Карангелески

– ул. Вера Циривири

– ул. Киро Базеркоски

– ул. О. Тодороски-Шемко

– ул. Гемиџиска

– н.м. Кадино село

Share on facebook
Сподели на Facebook