ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 16.08.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 288л/с, од кои 238л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 30л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. А. Македонски

– ул. Гога Димитриоски

– ул. Београдска -О.У. Добре Јованоски

– ул. Киро Базеркоски

– ул. Блаже Темелкоски

– ул. С. Црне

Share on facebook
Сподели на Facebook