ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 15.08.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 260л/с, од кои 232л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 28л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Васко Карангелески

– ул. Теодосије Синаедски

– ул. Александар Спиркоски – Џемо

– ул. Београдска

– ул. Киро Базеркоски

Share on facebook
Сподели на Facebook