ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 26.07.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 303л/с, од кои 250л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 53л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. М. Попоски- Мајка

– ул. Београдска

– ул. 5та Прилепска биригада

– ул. Пере Тошев

– ул. Боца Иваноска

– ул. Мирче Ацев

– ул. М. Шаторов Шарло

– ул. Ј. Гагарин

Share on facebook
Сподели на Facebook