ВОДОСНАБДУВАЊТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 11.07.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 278л/с, од кои 225л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 53л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Бистра Планина

– ул. Егејска

– ул. Савска

– ул. Орде Чопела

– Цане Илиоски (згради)

Share on facebook
Сподели на Facebook