ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 10.07.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 278л/с, од кои 216л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 62л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Пиринска

– ул. Егејска

– ул. Савка Манеска

– ул. Слобода

– Фонтана – Комерцијална Банка

Share on facebook
Сподели на Facebook