ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 30.06.2023 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 233л/с, од кои 180л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 53л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Јоска Јорданоски

– ул. Кочо Рацин

– ул. Гостиварска

– н.м. Големо Коњари

Share on facebook
Сподели на Facebook