ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 29.06.2023 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 252л/с, од кои 200л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 52л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Кораб

– ул. М. Попоски- Мајка

– ул. Илка Присаѓанка

– ул. Београдска

Share on facebook
Сподели на Facebook