ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 28.06.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 249л/с, од кои 196л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 53л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Борка Влачарот

– ул. Димче Антулески

– ул. Цане Илиески

– ул. Дебарца

Share on facebook
Сподели на Facebook