ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 26.06.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 255л/с, од кои 203л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 52л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Александар Македонски

– ул. Блага Ружето

– ул. Београдска

– ул. Кире Гаврилоски

– ул. Бистра Планина

– н.м. Големо Коњари

– ул. Слобода

Share on facebook
Сподели на Facebook