ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 19.06.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 260л/с, од кои 210л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 50л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Цане Кузманоски

– ул. Јоска Јорданоски

– ул. Драган Димески

– ул. Трајко Николоски

– ул. Киро Крстески Платник

– Реон – Касарна „Мирче Ацев“

Share on facebook
Сподели на Facebook