ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 14.06.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 275л/с, од кои 225/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 50л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Трајко Николоски

– ул. Александсар Македонски (Стара црква)

– ул. Ѓорѓи Димитров

– Реон Кишовица

– ул. Архиеписко Доситеј

– н.м. Големо Коњари

Share on facebook
Сподели на Facebook