ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 13.06.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 254л/с, од кои 203/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 51л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Београдска

– ул. Александар Македонски (Стара црква)

– ул. Петко В. – Стрелката

– ул. Димче Антулески

– ул. Ленин (Водомерна)

Share on facebook
Сподели на Facebook