ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 08.06.2023 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 261л/с, од кои 214/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 47л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Савска

– ул. Ладо Лапецот

– ул. Киро Базеркоски

– ул. Васко Каранѓелески

– ул. М.Попоски – Мајка

– ул. Ристе Секирчанец

– ул. Сотка Џигиџиќ

– Реон Кишовица-Орушица

– н.м. Мало Коњари

Share on facebook
Сподели на Facebook