ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 06.06.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 230л/с, од кои 200/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 30л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Мечкин Камен

– ул. Борка Талески

– ул. Ристо Василески

– ул. Точила Е2

– ул. Стадион „Гоце Делчев“

– н.м. Загорани

– н.м. Веселчани

Share on facebook
Сподели на Facebook