ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 05.06.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 252л/с, од кои 204/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 48л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Гостиварска

– ул. Тетовска

– ул. А. Македонски

– ул. Пенка Котеска

– ул. 3ти Ноември со ул. Трајко Николоски

– н.м. Кадино село

Share on facebook
Сподели на Facebook