ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 31.05.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 239л/с, од кои 201/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 38л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Ножот

– ул. Мечкин Камн со Пере Тошев

– ул. Андон Слабејко

– ул. Точила Е2 – Трајко Николоски

– ул. Маркови Кули

– н.м. Мало Коњари

Share on facebook
Сподели на Facebook