ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 30.05.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 239л/с, од кои 203/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 36л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Бистра Планина

– ул. Тетовска

– ул. Киро Базерко

– ул. Трајко Николоски

– н.м. Клепач

Share on facebook
Сподели на Facebook