ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 29.05.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 247л/с, од кои 210/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 37л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Октомвриска

– ул. Републиканска (позади Зегин)

– ул. Киро Базерко

– н.м. Беровци

Share on facebook
Сподели на Facebook