ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 22.05.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 253л/с, од кои 198/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 55л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Александар Македонски

– Бул. Гоце Делчев

– ул. Вера Циривири

– ул. Трајко Николоски

– ул. Нил Армстронг

– ул. Козјак

– н.м. Канатларци

Share on facebook
Сподели на Facebook