ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 17.05.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 242л/с, од кои 200/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 42л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Бидимаш

– ул. Савска

– ул. Василе Павлоска – Џгуре

– ул. Трајко Николоски

– ул. Бул. Гоце Делчев

Share on facebook
Сподели на Facebook