ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 15.05.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 259л/с, од кои 206/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 53л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Бидимаш

– ул. Кеј 9ти Септември

– ул. Београдска

– ул. Велешка

– ул. Бистра Планина

Share on facebook
Сподели на Facebook