ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 11.05.2023 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 233л/с, од кои 197/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 36л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Београдска

– ул. Пенко Здравкоски

– ул. Тетовска

– ул. Ило Попадинец

– н.м. Големо Коњари

– н.м. Галичани

Share on facebook
Сподели на Facebook