ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 10.05.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 241л/с, од кои 196/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Наум Охридски

– ул. Трајко Николоски

– ул. Димче Дабовски

– ул. Кеј 9ти Септември

– ул. Митко Цвеаноски

Share on facebook
Сподели на Facebook