ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 09.05.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 241л/с, од кои 196/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Наум Охридски

– ул. Александар Македонски

– ул. Козара

– ул. Егејска

– ул. Пчиња

– ул. Орде Чопела

– н.м. Витолиште

Share on facebook
Сподели на Facebook