ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 08.05.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 242л/с, од кои 206/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 36л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Марксова (кружен тек)

– ул. Димо Наредникот А1/2

– ул. Димче Антулески

– ул. Мечкин Камен

– ул. В. Павлоски – Џгуре

– Реон Леково

– ул. Беровска

– ул. Богомилска

Share on facebook
Сподели на Facebook