ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЕП

Водоснабдувањето на ден 05.05.2023 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 252л/с, од кои 205/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 47л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Осоговска

– Реон Точила – градинка

– ул. Марко Деспотоски

– ул. А.Спиркоски – Џемо

– н.м. Оревоец

Share on facebook
Сподели на Facebook