ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 04.05.2023 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 253л/с, од кои 208/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 43л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Марксова – Кружен тек Пошта

– Реон Точила – градинка

– ул. Маркови Кули

– ул. А.Спиркоски – Џемо

– н.м. Оревоец

Share on facebook
Сподели на Facebook