ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 03.05.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 257л/с, од кои 203/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 54л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Марксова – Кружен тек Пошта

– Реон Точила – градинка

– ул. Мечкин Камен

– ул. Браќа Ламески

– ул. Беровска

Share on facebook
Сподели на Facebook