ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 24.04.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 252л/с, од кои 200/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 52л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Преспанска

– ул. Киро Базеркоски

– ул. Струшка – Точила

– ул. Борка Спиркоски – Типска населба

– ул. Нил Армстронг

– ул. Александар Македонски

– ул. Круме Јосифовски

– ул. Пионерска

– ул. Егејска

– н.м. Старо Лагово

Share on facebook
Сподели на Facebook