ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 07.04.2023 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 274л/с, од кои 220/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 54л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Браќа Шемкоски

– ул. Трајко Сандански

– ул. Тале Христов

– ул. Цар Самоил

– н.м. Мажучиште

Share on facebook
Сподели на Facebook