ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 03.04.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 270л/с, од кои 225/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Београдска

– ул. Динара

– ул. Тетовска

– ул. Борка Утот

– Реон Собирна-извори

– Реон Кукол

Share on facebook
Сподели на Facebook