ВОДОСНАБУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 31.03.2023 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 272л/с, од кои 225/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 47л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Митко Цветаноски

– ул. Дабничка

– ул. Динара

– ул. Ристе Ристески – Ричко

– Реон Собирна-Извори

– ул. Борис Кидриќ (под касарни)

Share on facebook
Сподели на Facebook