ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 29.03.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 274л/с, од кои 224/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 50л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Кочо Рацин

– ул. Дабничка

– ул. Бистра Планина

– ул. Пенка Котеска

– ул. К. Јосифовски- Питу

– ул. Илка Присаѓанка

Share on facebook
Сподели на Facebook