ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 24.03.2023 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 281л/с, од кои 236/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Мире Цилкоски

– ул. Богомилска

– ул. Панко Брашнаров

– ул. Кеј 1ви Мај

– н.м. Ерековци

– н.м. Ново Лагово

Share on facebook
Сподели на Facebook