ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 20.03.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 294л/с, од кои 253/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 41л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Пенко Здравкоски

– ул. Орде Чопела

– ул. Киро Пајмакоски

– ул. Крагуевачка

– ул. Леце Котески

– Реон ПСОВ

Share on facebook
Сподели на Facebook