ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 17.03.2023 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 302л/с, од кои 255/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 47л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Блага Ружето

– ул. Крагуевачка

– ул. Леце Котески

– н.м. Ново Лагово

– н.м. Ерековци

Share on facebook
Сподели на Facebook