ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 16.03.2023 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 290л/с, од кои 249/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 41л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Дабничка

– ул. Цане Коњарец

– ул. Леце Котески

– ул. Пенка Котска

– Реон Пречистителна станица

Share on facebook
Сподели на Facebook