ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 08.03.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 293л/с, од кои 253/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Крагуевачка

– Извори Душници

– ул. 15ти Корпус

– ул. Митко Цветаноски

– ул. Осоговска

– ул. Гога Димитриоски

Share on facebook
Сподели на Facebook