ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 06.03.2023 (понеделнк) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 285л/с, од кои 247/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 38л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Кеј 9ти Септември

– ул. К. Јосифовски – Питу (кај Алфа)

– ул. Партизанска (со М. Цветаноски)

– ул. Кожув

– ул. Гога Димитриоски

Share on facebook
Сподели на Facebook