ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 01.03.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 272л/с, од кои 236/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 36л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Александар Македонски

– ул. Димитрие Чупоски

– ул. Пенка Котеска

– ул. Марко Цепенков

– ул. Орде Чопела (кај Окта)

– н.м. Тополчани

Share on facebook
Сподели на Facebook