ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 28.02.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 279л/с, од кои 242/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 37л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Рампо Левката

– ул. Орде Чопела

– ул. Карпалак

– ул. Кожув

– ул. Пенко Здравкоски

– н.м. Мало Коњари

Share on facebook
Сподели на Facebook