ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 24.02.2023 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 288л/с, од кои 253/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 35л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Мире Цилкоски

– ул. Бидимаш (старо Албимини)

– ул. Дабничка

– ул. Орде Чопела – Реон Венеција

– н.м. Галичани

Share on facebook
Сподели на Facebook