ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 23.02.2023 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 273л/с, од кои 240/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 33л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Трајко Николоски

– ул. Кожув

– ул. Трајко Сандански

– ул. Браќа Ламески (Ирнекс до Центар за социјални работи)

– Реон ПСОВ Кишовица-Орушица

– Реон Душници

– н.м. Лагово

Share on facebook
Сподели на Facebook