ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 22.02.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 285л/с, од кои 252/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 33л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Мире Цилкоски

– ул. Орде Чопела

– ул. Борис Кидрич

– ул. Поп Аврамија

– ул. Ило Полутешка

Share on facebook
Сподели на Facebook