ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 21.02.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 284л/с, од кои 251/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 33л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Октомвриска

– ул. Гога Димитриоски

– ул. Кеј 9ти Септември (згради)

– ул. Октомвриска со П. Ацев

– н.м. Беровци

Share on facebook
Сподели на Facebook